2011-03-09
 16:27:44

Dansar inte lika bra...


... som sjömän!


Min kära Nat och hennes kille hade gemensam födelsedagsfest i lördags. För min del var soffläge att föredra, men eftersom jag älskar Nat, hon är verkligen en av de bästa människor som finns på denna jord, så kröp jag in i en dusch och gav mig av till Götets mer centrala delar.

Det första (nästan) som min kära vän säger till mig är: Din sjöman kommer hit!
Äh, ookej? Jag visste inte att jag hade en.

Till historien hör att Nat försöker para ihop mig med en av sin killes kompisar.
Kändes ju sådär att träffa sin "tilltänkte" när man är bakis, känner sig som ett ras, skakar och bara vill dra täcket över huvudet.

Jag tror iaf att jag lyckades hålla mig någorlunda trevlig och artig. Gbg-skämten flödade (me like) och vi hade en riktigt trevlig kväll. Delade en taxi ner till stan där sjömannen och en annan go snubbe som var med på festen skulle ta en öl och prata gamla minnen. De frågade mig om jag ville följa med. Då svarade Nena:

-Känns nog lite som att jag dödar stämningen om ni ska prata gamla minnen.
Svaret Nena fick var: Det är lungt vi kan prata om dina gamla minnen!
Mowahhaaaha. Helgens bästa! :)
Nena kontrade med (de visste att jag var gött bakis) Men jag har ju inga!
Klockrent!

-

Näh, nu kan jag inte ligga här och ligga längre.. måste rätta till peruken och palla mig ut i köket.
Min Honungsflinga vill ha middag när hon kommer hem från jobbet, själv är jag överlycklig över att få laga mat ibland. Saknar det! Men det passar inte riktigt in i mitt liv just nu. Finns så mycket annat roligt att göra, schemat är fullt!

Idag blir det Caliente espagueti del mar á la Nena :)

Höjer volymen lite också, blir så mycket roligare då: All my love I givee tooo youuuu, all I do I do for youuuu...


.
2011-03-09
 16:11:01

Jag mår illa..


... eller jag tror att jag mår illa.
Gårdagens magvridande händelser har inte riktigt lagt sig än.

Fördelen är att idag tänker jag inte på det varje minut som jag gjorde igår. Vilket gör att jag kan andas lite idag.
Att jag är täppt i näsan och har andningsvårigheter som det är hjälper dock inte så mycket.

Jag kan inte förstå hur man kan gör så? Why Why Why?
Det är inte ens roligt, det är patetiskt och pinsamt. VUXNA MÄNNISKOR.. eller?

Ledsen kära läsare, detta blev ett väldigt kodat inlägg.. det är för pinsamt att skriva vad jag egentligen menar.

Kan bara säga att jag är liiite låg just nu.

Kör lite schlager så blir jag nog på bättre humör!
2011-03-08
 13:00:42

Nobelfest!


Det sägs att vad som händer på Nobelfesten, stannar på Nobelfesten!

Men tydligen inte i år!

Det känns lite pinsamt att erkänna att det var en liten blond receptionist som tydligen var den som gav alla något att prata om vid kaffeautomaten måndag morgon.
Det är bara synd att den blonda receptionisten inte kommer ihåg det som alla pratar om, och som tydligen är såååå roligt.

Hon skyller allt på Herr Moët, ingen trevlig snubbe det där.

Champagnen flödade, drinkarna tog aldrig slut, alla var på bra humör, Tre Drag spelade.
Och en liten blond var väääldigt lättpåverkad. Eller så beror det på att alla verkade tycka att hon såg törstig ut och behövde vätska. Synd bara att H2O tydligen inte serverades i Eriksbergshallen.

Den lilla blondinen som vaknade upp hemma (som tur var) men endå inte kände igen sig, åkte lämpligt nog på en dunder förkylning natten mellan söndag och måndag.
Problemet är bara att ALLA som såg den lilla receptionisten sitta i receptionen på måndag morgon trodde att hon fortfarande var bakis -EFTER TRE DAGAR! Troligt...!!

Nu är hon nerbäddad och vill INTE få några fler minnesluckor fyllda! Det räcker och blir över som det är.

Den lilla blonda receptionisten funderar också seriöst på att bosätta sig på en öde ö i några månader -Sola, bada och dricka Piña Colada.. mummma!

Snörvel, snor och atchoo på er!


-
2011-03-03
 06:53:50

Glömsk...


Jag säger ju att jag är gammal!
Glömde ju helt och hållet av en målgrupp igår i mitt glada positiva inlägg :)
Vi kan kalla dem fiskmåsar.

 Fiskmåsarna mölar i sig snabbmat, tappar hälften på kläder, stolen, bordet, marken. De låter papper och dylikt ligga kvar som slabbiga fisklik. De gör mitt fina Göteborg skräpigt -Fy på dig fiskmåsen!
Något annat fiskmåsar är bra på är att kissa på ringen, lägga toapappret mellan toastolen och pappaerskorgen, sen är de värre än norrmän på att hitta spolknappen. Nu är min fråga: GÖR NI LIKADANT HEMMA? Kissar på ringen, lämnar matrester på mattan, slänger colamuggen på golvet och sätter sugröret mellan kuddarna i soffan? Jag är ledsen kära vän, men i såfall säger jag tack men nej tack till en fika hos dig! Sa jag vän förresten? Förlåt det blev lite fel på knapparna, pinsam är va du är fiskmåsen! Ge f i att skräpa ner i mitt kära Göteborg!

- - -

Så nu är jag nöjd, nu har jag fått gnälla för mars månad. Nu skakar jag av mig skiten och börjar ladda inför morgondagens Nobelfest, Yepp det stämmer jag ska på Nobelfesten :) Laddar med lite Colin Firth på bio ikväll! :D

-

2011-03-02
 22:08:38

Positiva jag!


Jag vill börja med att be om ursäkt för detta inlägg redan nu

Förlåt!

- - -

Jag går ju i stan varje dag.
Från den fridfulla grönskan i öster vandrar man genom de centrala delarna för att sedan komma till det lite mer slitna och oljegnuggade i väster.

Jag vet att det har varit en lååång vinter. Men mörk, det får ni bara inte säga för mer än halva har det varit snö.. tänk om det hade varit en snölös vinter. -DÅ hade det varit mörkt!
Men snälla rara Götet:

DET ÄR DAGS ATT BYTA BATTERI NU!!

Vart man än går så går det någon framför som har kapplöpning med en benlös skalbagge.
Överallt är de!
De går gärna i flock också, minst tre måste man vara annars är man inte coool, och i bredd.
Sen får man gärna huxflux mitt i bara stanna, som att man man gjorde dansstop eller ser ett blåljus. Eller nej där hade jag fel, för dagens "göteborgare" (vill egentligen inte använda detta ord) hade bara gått även om det kom ett blåljus farande. För i dagens Göteborg, går man vääääldigt långsamt (som jag sa: skalbagge utan ben) men å andra sidan forsätter man gärna att gååå -ut framför bussar, spårvagnar och blåljus.
Även om det hade varit coolt så har vi tyvärr inte kameler som transportsätt i Göteborg, därför är det rätt dumt att gå rakt ut i vägen trotts att man hör klockorna klinga.

Låter jag som en gammal kärring? vänta ni bara!
Om jag ska från plats A till B ORKA sick-sacka mellan massa folk, bromsa trettio ggr för att sedan axelrera innan det blir dags för tvärnit igen. Nu menar jag inte att jag är en galen kärring som jagar folk med sin permobil, men om ni bara ska drälla kan ni väll för i rara söta Hisingen åka ut till 421 eller något annat mysigt ställe där ni kan åla er fram om ni vill!!

Ett annat fenomen är vissa "mammagrupper" som ofta består av:

2st mammor
1st barnvagn
8st ungar i åldern 0-6 år

En av mammorna ska handla ett stycke strumpor. Då står den andra mamman tillsammans med den första mamman plus barnvagn och åtta ungar som hoppar upp och ner i vagnen och ska vara överallt och ingenstans i kön. Men hallå måste du också stå i kön mamma två?
Jag tror nog att mamma ett får gå två meter själv, eller ehh?!?! Hade jag fel nu.

Duracell ska vara riktigt bra, det har kaninen sagt, så:

KÄRA GÖTEBORGARE
Nu blommar det snart, kanske dags att trampa på gasen, skruva upp stereon (vänta någon månad med att veva ner rutan ingen har någonsin klätt särskilt bra i en röd mule, förutom Rudolph då) och LE lite!!




Idag gick jag in på H&M för att köpa en spegel, jag skojar inte vid TRE tillfällen trodde jag seriöst att en "flicka" skulle hoppa ner i min bag, eller helst in mellan mig och bagen, in under axelremmen. Hon liksom (använder det ordet bara för att flickan gjorde det, och hon är ju bara så tuff liksom) pötte mig lite åt sidan för att hon och hennes kompisar skulle få mer plats.
Sen gick hennes m*ngo (vågar egentligen inte skriva något fult för då kan jag bli anmäld för hetts mot folkgrupp = störande ungar från "hon-bah typ ja-bah liksom han-bah typ vi-bah liksom dom-bah området) 
före mig i kön.
Då blev jag riktigt lack, men eftersom jag är VUXEN nu slog jag inte ner henne.
:D

- - -

Som sagt jag ber om ursäkt, men jag är gammal nu, då får man gnälla lite ibland!!



2011-03-02
 19:16:55

Pest!


Idag igen, som alla andra dagar fick jag vänta på tåget i nästan en timma!
Suck, stonk o stön vad trött jag är på "västtågen" de är ju till och med VÄRRE än Västtrafik -något jag trodde var omöjligt, men ikke!

Idag var det dock EXTREMT, tre tåg ankom men inget avgick igen. 100 pers sprang runt som en cirkus mellan perrongerna. Sen när väl alla knött in sig i ett tåg gick två till med några minuters mellanrum.
Fruktansvärt bra planering, mycket imponerande :) Vi knör in alla i ett tåg, och sen kör vi bakom med två tomma. Tummen upp för det! Samma visa när tåget vände i söder, vem väntar på tåget som "beräknas" avgå 18:47 när ett ska gå 40 och det andra 45? - Puckolajnen var namnet. God dag!

Nu förtjänar jag tea och mors goda mega-grova-fruktbröd mumma!!