2011-10-09
 20:10:10

Zzzzlatan..


Under många år har jag varit kritisk till Zlatan, speciellt i landslaget. En diva, egoist och uppblåst människa som definitivt inte ska syssla med lagsport.
Men sen fick han två barn och äran att leda våra blågula killar ute på planen. Han hade vuxit i fotbollskorna och visade att han är en stor spelare och ledare.
Sen...
Möter Sverige Finland vinner med 2-1 Zlatan får gult kort och är därmed avstängd i den nalkande matchen mot Holland. 
Då...
I en intervju efter Finlandsmatchen fäller han kommentaren: Domaren kanske inte vet att jag behövs i nästa match, men det vet jag.
Platt fall, igen, gå tillbaks till gå, börja om från början, ruta ett.

Måste verkligen kännas fantastiskt att vara fotbollsspelare i ett LANDSLAG där lagkaptenen, LEDAREN på planen mellan raderna (måste höra intervjun för att förstå) säger att utan sig själv på planen blir det förlust.

Zzzznark!
2011-10-07
 20:08:15

Blueberry Milk


Myser i soffan och kollar Finland-Sverige... dags att tagga till lite nu Sverige, X känns inte långt borta, ajabaja!

Drog ut på en härlig pw med en gång när jag kom hem, underbart när solen är framme så man får lite extra energi att vara mer galen än vanligt :D
Det kan jag behöva. Det var disco här hemma i natt. Eller kanske inte precis här, men uppe på Strömmensberg, blåljusen blinkade så fint mot de vita väggarna (blått o vitt är de vackraste av färger :) Tur i oturen att det visade sig att det "bara" var bilbränder (hoppas innerligt att de mindre begåvade människorna inte har hittat hit nu :( Det knyter sig alltid i magen när det blinkar blått, fy och hu och blää, hoppas aldrig att det händer här.

På Chateaux de Ernst mummsas det på den här ikväll, gött gött i gött !!




Se så Hamrén in med Tobbe eller Boom-boom nu!!