2011-05-11
 20:55:48

Mina pojkar...


Det går bra för mina pôjkar just nu!
I måndags fick de grönsvarta känna på att det bara finns EN STAD - ETT LAG :)
Speciellt efter att några av deras mindre begåvade anhängare visat att vissa makrillar har samma IQ som en fiskmås, lämpligt nog :D Har vi äntligen fått en ordentlig arena är det väll väldigt dumt att försöka bränna ner den, eller?
2-0

När vi går genom staden över broar och torg med doft av salt ifrån havet minns vi glädje och sorg.
Å vi minns första gången som änglarna sjöng, hur vårsolen värmde och vintern var glömd!

Åhhh, när vi kastar våra tomma glas, finns det alltid nån med hjärtat kvar, födda ur hav och himmel står vi kvar, för vi glömmer aldrig denna stad!

Vi såg hur du halta vi såg hur du sprang med tårar på kinden och hjärtat i brand, med längtan i bröstet du stod där och sa:
Snart skiner Poseidon och Blåvitt står kvar!

Åhhh, när vi kastar våra tomma glas, finns det alltid nån med hjärtat kvar, födda ur hav och himmel står vi kvar, för vi glömmer aldrig Ännnglarnaaaa

-Joel Alme and the Ängla choir

2011-05-11
 20:38:27

Hoppela !!


Tre dagar in på nya jobbet, and I löve it !!
Saknar inte min gamla tillvaro för fem öre. Äntligen är det roligt att jobba igen. Att bara sitta på häcken har aldrig varit min graj :P

Sitter i soffan och smular efter en PW på 1,5tim. Trött och sladdrig i benen, men gött är det! Kom hem och tänkte att jag skulle se lite på tv, men vad är det för skit som går egentligen? blää.
Sitter och mumsar på blomkål som jag doppar i sweet chilisås, det är onsdagslyx det!

2011-05-07
 12:08:50

Päron!


Påväg söderut för en helg hos päronen! <3
Tar en lugn helg på altanen och hoppas på en grillad bit av brors senaste trofé :)

Ska ju visserligen iväg till Sarakössen en swäng ikväll. Going away parties är både tråkigt o roligt på samma gång! Tråkigt att man inte ses på ett tag, men roligt att man har en anledning till att åka till någon ny spännande del av världen.
Jag gillar att ha mina kära lite utspritt :) för några årsedan hade jag lika många kompisar runt om i världen som på hemmaplan, det är mysigt! :)
Var hemma hos J-flingan igår, och med risk för felcitat (förlåt) sa hon något i stil med: Jag har aldrig kunnat se dig med en Svensson, du är mer exotisk! Så sa hon, typ! Kan bara hålla med :) från och med nu ska jag äta tacos på tisdagar!! Eller det blir ju svårt, jag äter ju aldrig tacos... Kan ju ioförsig låssas :D

Nu är jag strax framme i de exotiska delarna av Halland :)
2011-05-06
 21:55:57

Klättrar...


Har äntligen lämnat ett steg bakom mig på livets/karriärens trappa!

Idag var sista dagen på GWilson, i onsdags tackade jag för mig och lämnade Nobel. Vilket innebär att jag ÄNTLIGEN är FRI från Sveriges sämsta bemanningsföretag - A.
HÄRLIGT!!
Det känns helt fantastiskt, och det är ju inte direkt något skitjobb som jag ska gå till.
Hallååå Sjätte!
Kände redan första dagen jag satte min fot innanför dörren, på min första intervju att här vill jag vara!
Nackdelen med att sluta på NB o GW är att det finns några som jag vet att jag troligtvis aldrig mer kommer springa på och det svider lite, fast å andra sidan -vem vet vad "ödet" vill?