2010-02-28
 19:55:10

PAKET !!!!!!!!

Jag har ju tydligen blivit gammal och vis sägs det!
Igår fick jag ett paket av flickorna... och det märks verkligen att vi har känt varandra 'a looong time now!'
Jag ska inte gå in på några detaljer då det finns känsliga öron, eller i detta fall ögon, överallt.
Men, jag blev OTROLIGT glad och det roligaste av allt är att jag tittat på exakt den här varianten på nätet.
Så nu är jag officiellt medlem i klubben.
-Välkommen Helena!
-Man tackar, kul att äntligen få vara en del av denna skara :O) !!

Godis, va gott de e!!
2010-02-28
 19:49:30

Smörgåsbord...

Var laddad till tänderna för en härlig lördag med tjejkväll och utgång.
Fler av mina vänner tyckte att jag skulle sattsa på bortamatch, varför inte tänkte jag..
Men när man väl stod där efter fyra år som soffliggare, blev jag lite rädd..  att Jmo tagit med två singelkompisar gjorde inte saken bättre, eller jo det var roligt men fy så närvös jag blev, kände mig som 16 igen.

Jag älskar plockmat/buffé... men det blir lite jobbigt om det är för många valmöjligheter.. man vill ju smaka på lite av allt.. så kändes det igår, varför sattsa på en rätt när det fanns så många?? summa av kardemumma.. jag fick en bortamatch i form av min nya nattkompis den ograciösa valrossen och det var mysigt det med!!

Hade en toppen kväll, lite roligt var det speciellt med att Frillesås BK hade invaderat Hard Rock, världen är då bra liten ibland!!

2010-02-25
 21:05:29

GRATTIS CAMILLA !!!!

Hoppas att du haft en toppendag min ograciösa valross :)
2010-02-25
 20:25:47

Praktikant... (?)

Gick till McD vid Sveriges hockeytempel number one!
Beställde -6:a Nuggets med currysås, sidesallad och fanta, att ta med tack! Då frågar hon i kassan vilken storlek jag vill ha på fantan.. "hööh??" får man välja? Då vill jag ha en hel back tänkte jag. Men snäll som jag är sa jag: Den som ingår i menyn.
Kan ju inte blåsa det lilla flickebarnet. :)
Hon (flickebarnet) lägger upp allt på en bricka, tittar på mig och frågar -Vill du ha en påse? Hum... JA TACK!! Det är snöstorm ute, har inte tänkt att använda uteserveringen idag, lockande, men nej tack!
Det hade varit roligt om jag beställt pommes, då kunde jag lagt pommesen i ena fickan och burken med ketchup i andra och gått där och trallat och doppat i fickan :D

Min kära syster, berättade att hon stannat på Burger Kings drive idag, och fått två stora CocaCola i handen. Där satt hon med händerna fulla när killen i kassan skulle räcka henne maten, han var snäll nog att fråga om hon vill ha en bricka/lock att sätta dem i, Yes Please, då räckte han henne ett.. Oops händerna är fulla och colan hamnar i knät och på golvet... en servett kanske??

Tror att det är PRYO vecka eller en väldigt tidig inlärning av sommarvikarier... vi får hoppas det iallafall ;)

Tur att man alltid kan lita på MAX!!

2010-02-24
 21:38:27

Malmö eller Stockholm?

Pest eller kolera??
Älsklingar eller pinglan??
Vad ska jag välja... gud såå jobbigt! Jag vill åka till båda, överallt, samtidigt!
Festa på Dubliners i Copenhagen och leva med Malmös partyelit? :P
eller göra Stureplan osäkert med mitt kändispar #1 ?? :D

Livet leker, men ibland är det för likt en Gott&Blandat påse... röd eller lakrits?
2010-02-24
 19:57:28

Mitt jobb..

Jag ÄLSKAR mitt jobb, Jag ÄLSKAR NB!
Jag har aldrig tråkigt på dagarna, det är sällan man tittar på klockan, dagarna går förbi i lagom fart, det är snarare så att man ibland tänker att tiden går för fort, jag vill vara kvar en timma till.
Sen om mina arbetskamrater håller med det vet jag inte, men å andra sidan har inte de jobbar i äldreomsorgens hönsgård i fyra år :P 
Mina arbetskamrater är hur sköna som helst, de får mig att må bra och alltid gå hem med ett leende på läpparna!
Vi har samma humor och det är verkligen guld värt!
Sen att det finns lite fint att titta på inne på kontoret också gör ju inte dagen tråkigare precis ;)
LÄNGTAR till Nobelfesten....

Nu ska jag drömma om... eller kanske... eller..... :) Tihi
2010-02-24
 19:46:45

Pendeltåget..

Idag hände det något spännande, en kille GICK AV tåget vid Liseberg, har aldrig varit med om det tidigare, Got->Kba. Det får mitt huvud att gå i spinn och undra: hur tänkte han?? varför?? vart skulle han?? med tanke på att tågen aldrig går nuförtiden, så hade det nog varit ett säkrare kort att gå eller chansa på en av alla vagnar till Korsvägen... SPÄNNANDE!!

Mindre roligt var gubben som skulle trôka sig ner på mittensätet och ta av sig jackan, och ta upp en bok större en "Sagan om ringen -tre i en" -Hallå! Vi ska inte åka till Thailand, mer lustigt var att han gick av i Kållered så han hann läsa sisådär fem sidor...

:D

2010-02-22
 19:52:10

Men jag är inte bitter..

Vad jag vet, så är det meningen att det ska vara snö på vintern om man bor i de norra delarna av världen, typ Sverige..
Därför är väldigt förvånande/roligt att ingen blir förvånad när det kommer snö, det vill säga ingen utom Västtrafik/SJ.
Reklampelare runt om i Göteborg pryds av reklam från Västtrafik, några lyder så här: Om du tar bilen idag -sitter vi i samma båt i morgon.
Men om jag inte hade haft en bil, eller någon som man känner haft bil, hade man ju fått sitta hemma hela dagarna och vem ska då jobba för mig? Kan A-kassan verkligen betala för alla som inte kan ta sig till arbetet utan måste sitta hemma för att det är snö på spåret?

Självklart förstår jag att det kan bli förseningar, men när man står och väntar på ett tåg på en kall perrong och det inte ges någon information om det går eller inte.. och sen ger man upp och går hem och läser på hemsidan att Västtrafiks lokaltåg Blablablaa 12:47 avgick 12:47... men jag stod där och väntade från 12:40 till 13:20 och om det tåget kommit så måste det A, kört VÄLDIGT fort förbi, så fort att man inte ens såg snöyran, eller B, varit osynligt.
Idag var Göteborgs Centralstation avstängd eftersom delar av taket rasat in. Och de små delar som var öppna var vattenfyllda. Så man fick snällt stå ute och vänta, tåget skulle gå 17:02 -17:15 sa de i högtalarna att tåget var inställt och nästa tåg skulle gå 17:32. 17:40 sa de att tåget 17:32 var intsällt och sedan sa det inget mer. Men att det var tågstopp mellan Stockholm-Göteborg och att trafiken inte skulle komma igång innan i morgon, det sa dom minsann var och varannan minut.. precis som om man sitter kvar på Centralen när man redan hört det en gång! Men hallå eller!!

När jag vaknade i morse hade jag 10 tår, i kväll har jag 10 blå isklumpar.. knästrumpor, raggsockar o långkalsonger räcker inte... får ta med en värmelampa som drivs av batteri i morgon!
2010-02-22
 19:08:45

Saknaden...

Jag kan väl inte direkt påstå att jag saknar min fd sambo, snarare saknar jag någon att umgås med på kvällarna...
Vad jag saknar är min fd sambos familj. Och hur många kan säga det om sin "svärsläkt"??

Idag hade min fd svärmor namnsdag, jag blev glad och ledsen på samma gång. Självklart skickade jag ett sms det första jag gjorde när jag kom till jobbet i morse för att gratulera.. vad man egentligen gratulerar vet jag inte, men det kändes bra. Har alltid gillat "svärmor" och samtidigt som jag blev glad när jag tänkte på allt kul vi gjort de senaste fyra åren, så blev jag ledsen när jag tänkte på att jag inte vet när jag får träffa henne nästa gång, om vi kommer träffas någon mer gång.
Jag saknar också min fd sambos kusin och hennes underbara dotter. Det var ju inte direkt så att vi träffades ofta, men när vi väl gjorde det hade iallafall jag alltid gôr roligt!
Sommaren i H-borg -09 kommer jag inte glömma i första taget, det var en perfekt helg!
Samt att kusinens underbara treåring, måste vara det enda barn jag träffat som fått mig att önska att jag själv hade ett....

2010-02-21
 18:54:59

Grannfejd..

Min bror är världens bästa bror, och har alltid varit det.
MEN, ibland tänker han inte alltid..
I fredags skulle han hjälpa mig att skotta. Lite lat var han, och skottade kortaste vägen, vilket resulterade i att han skottade så långt ifrån grannens uppgång som möjligt och bara min "bit". Lite pinsamt..
På natten snöade det igen, och när jag kom upp dagen efter hade det som han skottat snöat igen, medans grannen hade varit ute tidigt och bara tatt sin bit...  
Grannfejden nästa tänkte jag. Visst är Aschberg bra, men jag vill inte ha hit honom!
Därför fick jag efter många om och men tillslut tag i en "SPADE" och nu har jag varit ute och tagit bort snö på hela uppgången. Duktig är jag!

Mjölksyran känns, tycker inte att det är okej att både diska och skotta på samma dag, speciellt inte när det är dagen efter!!!

:)

2010-02-21
 18:22:38

Lördagen..

...blev inte alls som jag tänkt mig eller planerat, men vad gör det?
Jag kan inte klaga, har fortfarande ont i kinderna efter skrattattackerna!
Att vi lyckades tömma två absolutflaskor, säger nog det mesta! Om det inte hade varit sol i morse hade jag nog gett upp, visst är jag liten i vanliga fall, men i morse var jag inte ens två äpplen hög.

Det borde finnas en tjänst, typ som hemkörning av pizza, att man ringer någon som kommer och diskar dagen
efter, för det är en uppgift som man nog ALDRIG kommer sluta sucka, stöna och få ångest över. Inte jag iallafall!

2010-02-20
 15:44:05

2010-02-06...


Några har undrat varför jag inte ligger i fosterställning? Svaret kommer här gott folk!

Det hade gått två veckor sedan jag och min sambo gjort slut... två veckor som hade varit deppiga och ensamma, trotts att jag var sysselsatt 24/7.
Efter bowling med middag och förfest med melodifestivalen. Gick kvartetten minus en till Nivå och sedan vidare till Valand.
Vi dansade, drack gott och pratade med diverse folk. Av någon anledning så började jag och C prata med en kille i baren, vad vi pratade om?... Blåvitt såklart! 
Det var en söt o go kille, inte som dräggen på Nivå direkt, som bara tycker att de är SÅÅ snygga.
Efter ett tag, när jag, C o Jna stod och pratade, kom killen fram till mig och frågade om jag kunde bugga! Jag ville inte dansa så jag sa nej. Då viskade han i mitt öra: -Då lär jag dig det.
Oh my.... Mitt hjärta smälte!
Vi buggade på Valands dansgolv till om jag inte minns helt fel Bon Jovis klassiker -Livin' on a prayer.
Denna dag förändrade mitt liv!

Till saken hör att varje gång jag och min fd varit någonstans där det spelades dansbandsmusik och jag frågat honom om vi kan dansa har han sagt nej, trotts att han gått "buggkurs" och att han visste att jag verkligen ville dansa. Har jag haft tur har vi dansat den absolut sista dansen när bandet smått börjat rigga ner och det bara är de som är för fulla för att gå hem kvar. Den så kallade kvart i två dansen när alla bara hänger till 'the love song'.

Jag vet inte vad killen på Valand heter, jag vet ingenting om honom. Trotts detta har han och en dans, fått mig att känna mig mer levande än jag gjort på mycket, mycket länge.
Så tack för att du valde att bjuda upp just mig, du anar inte hur mycket detta har betytt och fått mig att inse att: It's my life, It's now or never, 'Cause I'm ain't gonna live forever, I just wanna live while I'm alive!
Det senaste halvåret har jag funderat på: Varför ska jag leva efter någon annans spelregler? Där mina insattser för laget ändå aldrig uppskattas hur många procent man än ger? 
Idag känner jag mig lyckligare än någonsin, ensam i soffan. Det enda jag ångrar är -varför tog inte jag modet till mig att ta det första steget redan när jag funderade på det i oktober?

Så nu vet ni varför jag inte ligger hemma och lipar... Life is way too good!!



[Lite extra godis så här en lördag: När kíllen insåg att jag faktiskt kunde bugga sa han -Du bara ljuger, du kan ju visst bugga. Jag tror inte alls att du är blåvitare jag tror att du är gajsare för du bara ljuger hela tiden :) ]



2010-02-20
 11:00:30

Snö...

.. är ett företag som tillverkar fina saker...
.. snön som täcker mitt hem är fin den med, hade varit ÄNNU finare om det inte va för att jag måste handla.
Undrar om tågen går??

Börjar bli lite skakis inför partajet ikväll.. tänk om ingen vågar komma?
Fast då blir det mer sprit till mig :) har jag tur tar älskade Sis och Mike hjuligen å då kan vi bli snôrfulla å sjunga
singstar utan att någon annan ska sno micken hela tiden :P
2010-02-20
 10:53:22

Nya tag...

Efter ett halvårs frånvaro känner jag att det är dags att ta nya tag...
Nybliven singel, livet leker.. känner mig otroligt levande o lycklig tro det eller ej.

Så nu kan jag ägna tiden jag tidigare la på att rensa pizzakartonger och sunsdosor på att skriva här.. wehoo :)