2009-03-27
 17:44:47

Henke i landslaget....!!

Pinsamt, skandal - Skärp dig Lagerbäck!

Vore det inte bättre att låta nya, unga, fräscha spelare som har framtiden FRAMFÖR sig spela. Än att man tar med en dammig innebandyspelare ner till Portugal???
Hungriga spelare gör mål!
Zlatan bryr sig bara om sin frisyr och spelare över trettio kan vara bra i klubblag, men de har inte snabbheten och smidigheten som en 20åring som gör ALLT för att platsa i laget.
Det är inte konstigt att det aldrig går bra för Sverige i slutspelen längre. De unga spelarna får spela kval, de gör mål, de vinner matcher. Men sen när det blir dags för de fina arenorna platsar de inte längre. Utan då ringer man in dammtussarna och sen går det som det går också!

UT med Lagerbäck och in med Nalle Puh!
2009-03-22
 13:31:39

In Memoriam Of..


Natasha Richardson... Klicka på bilden för att komma till siten.

2009-03-22
 13:27:55

Fattiga Grevinnor!

Läste precis en artikel på New York Posts hemsida om svenskan Marie Douglas-David. Hon och hennes stenrike amerikan ska skiljas och nu är det uppe i rätten om vilket  "underhåll" hon ska få.
Sedan tidigare är hon "erbjuden" $36 million dollar men tycker att hon har rätt till 100 miljoner US dollar för att kunna fortsätta med sin levnadsstandard. Grevinnan, man kan undra var titeln kommer ifrån?!, spenderar 424.000 kronor i VECKAN på kläder, resor m.m. Och ett av argumenten till att hon behöver mer än 288 miljoner kronor är att dessa pengar kommer vara slut inom 15år. Det är nu den fina kommentaren -Klipp dig och skaffa dig ett jobb! passar utmärkt.
Inom 15år borde hon väll hittat en ny miljadär som hon kan vara gift med i två och och sen säga "jackpot lätet: caasching"

Stackars lilla fattiga flicka!

H.
2009-03-21
 10:56:59

Nu är det vååår...

Solen skinner och i eftermiddag möter IFK Göteborg, Kalmar borta i supercupen.
NU ÄR DET VÅR!

Sol och Fotboll, det är livet det!!


Godis !
2009-03-21
 10:54:46

Natasha..

Det har gått några dagar nu, men jag kan fortfarande inte förstå att denna strålande kvinna är borta.
Det finns inte en film med henne där hon inte gör att fantastiskt jobb.
Kommer aldrig glömma när jag som många andra blev förälskad i Föräldrarfällan/ The Parent Trap. Alla ville vara Lindsay Lohan, medans jag ville bli Elizabeth James (spelad av Natasha). Ja, jag vet, jag har alltid varit lite udda.

Alla tidningar pratar om att hon är en del av den stora Redgrave klanen. Det faktum att hon flyttade till New York för att försöka ta sig fram på egen hand utan att skriva vem hennes mamma var i varje CV bevisar att hon inte var som alla andra, speciellt inte skådespelare i dag som blir kända för att deras farbrors kusin är det o.s.v.
En stor sorg för mig personligen är att jag aldrig kommer få chansen att se henne på Broadway.

Natasha! jag kommer sakna dina rolltolkningar och ditt värmande leende.

Rest in Peace.
2009-03-03
 10:34:42

Melodifestivalen mitt i mellan....

Nu är deltävlingarna avklarade!

Tror dok inte att jag kommer se på finalen, då varken Agnes eller EMD kommer att klara sig ifrån semifinalen i Eurovision om de skulle vinna den svenska festivalen.

Tycker att det är syn och pinsamt att svenska folket röstar på samma skit i år igen. Låtarna låter likadant inget spännande där. Men när till och med framförandet känns som en TOTAL kopia är det pinsamt !!!
Någon som såg någon skillnad mellan Agnes framträdande och Perrelis förra året??  Stackars lilla flicka det kan inte vara lätt att gå i från Idol till stora världen.

Eller så kan man rösta på några Top Gun / Pearl Harbour  wannabes som tar halva låten av ett bidrag från förra året.
Det roligaste  var att jag satt och sjöng på Velvets låt efter tävlingen. Och kom på mig själv med -ojdå det här var inte rätt.

Nej även om varken Marlena eller H.e.a.t hade några direkt roliga låtar så är det ett måste att någon av dessa vinner och vi ska sticka ut och göra spår i Europa.

Det är väl trotts allt det som denna cirkus handlar om attt vinna Eurovision??
Känns dok som alla tiders Idol final.... Gäsp !!


Over and Out !!