2010-09-20
 20:15:00

SD...

.. det suger, det gör det verkligen.

MEN!
Nu är vi där vi är och det finns tyvärr inget att göra åt det.

Vems är felet? Testa alla parti som gett dem publicitet under valkampanjen.
VARFÖR ska ALLA diskutioner handla om SD, både innan och efter valet?
Sverige! Ni ger dem gratis pr, de behöver inte ens ha några egna kampanjer. Ni ger dem allt bränsle de behöver!
Reinfeldt! Det är väll bättre att ni "samarbetar" med dem, så att ni kan kontrollera dem, än att de får styra och ställa som de vill. (!?!)

SD skulle hålla en valkampanj i Götet i början av september, polisen var tvungen att ställa in eftersom 500 personer från en motståndarrörelse hotade SD's säkerhet. DETTA är lika FEL som SD's åsikter. De höll inte ens sin kampanj och ÄNDÅ handlade allt i media nästkommande dag om SD's inställda möte.
I Sverige har vi YTTRANDEFRIHET och DEMOKRATI oavsett vad man har får åsikter, höger eller vänster, det spelar ingen roll.

Alliansen och alla andra politiker i Sverige, ta till er och fundera över VARFÖR 5,7% av det svenska folket väljer att rösta på ett parti som SD.
Ta också en funderare på varför 5% av Göteborgs innvånare väljer att rösta på ett parti vid namn "vägvalet" vars enda åsikt egentligen var att avskaffa vägtullarna.

Det är dags att vi VAKNAR och tar till oss det som har hänt. Vad kan de stora partierna ändra för att vi till nästa val ska undvika att hamna i en situation som den vi vaknade upp till måndagen den 20 september 2010?
Sverige vi måste samarbeta för yttrandefrihet, jämnställdhet, demokrati, männskligarättigheter och att ALLA är lika värda!

Det hjälper inte att märka sin facebookbild, göra sorgtåg eller hålla "begravning" för Sverige.
DET ÄR FÖR SENT!

Det är dags att vi börjar ARBETA!
-För Sverige i tiden. Som Calle skulle sagt!

-



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: