2010-09-25
 16:03:30

Oj..

..vad hände igår?

Vi skulle ju bara ta ett glas vin, Nath o Jag.
Det slutade med att jag vaknade upp på Kungsbacka Station Kl 03:45 i morse.

Vi började på Meze med en go blandning studenter. När jag tänker efter så var det nog första gången jag umgicks med ett gäng där det bara var jag som var "helsvensk", o jäklar vad kul det var!
En go snubbe från Iran, en störtskön brud från Kina och en från Iran. En go tjej från Italien och så Nath som är halvfransk... jag tror det är hennes högra sida.. eller va det vänstra? :D
Många goa skratt och diskutioner.

Sen gick jag och Nath vidare. Vi hamnade på The Bouffe.. tror jag det hette.
SJUKT goda Pizzor! Ni måste verkligen testa detat ställe! Vi drack lite mer vin och sen åt vi lite Creme Brullé och drack BELLINI ! 
Efter detta skulle vi åka hem till P. Skulle bara ta en snabbis förbi Handelspuben först.
DET -skulle vi aldrig gjort!
Studenter har det bra, levde ju som en kung i den baren. Gratis shots i whiskeyglas eftersom shotglasen var slut. -hjälp!

Det var här som allt började gå fel!

Vi lämnar festande studenter och börjar vår resa hem till P. På Drottningtorget upptäcker Nath att hennes mobil är borta. Vi springer ikapp en buss hoppar på, hamnar i Rosenlund (!) har ingen aning om vart vi är. Det är pisseblött ute och vi rastar oss mellan två bilar..
Får tag i en Taxi, hoppar in, åker till Handels Nath springer in, jag sitter kvar.. mobilen är återfunnen. Vi åker vidare. När Chauffören äntligen hittar P's port trycker han på fel knapp, och jag kan inte betala med kort. Så då får vi springa och leta efter en bankomat.
När taxin äntligen är betald och vi är inne i trapphuset, letar vi efter rätt dörr.. vi springer och kollar alla namn på varje dörr men inget är rätt.
Det visar sig efter en stund att vi är på fel våning. :D Så klart!
Väl inne i rätt lägenhet, sätter vi oss på golvet i hallen, pladask, eller Nath försöker sitta, men hon kände mer för avlångt läge.. :)
Efter en stund drar vi oss vidare och hamnar på Bishops Arms vid Domkyrkan, Nath har vid det här laget hunnit bli väldigt full och trött så Nena beställer snällt in en Cola till henne, men förstår inte att hon själv borde ta en också. Utan hon beställer in en Öl till sig själv och får en Pint!
KALAS!

Tydligen har vi varit på McDonalds.. vart vet jag inte, har överhuvudtaget inget minne mellan att vi gick ut genom dörren på Bishop och tills dess att jag står på Drottningtorget. :(

Eller jag kommer ihåg små inslag av beröring så att säga, men om detta var till min fördel vet jag inte. Och därför känns det lite extra pinsamt idag. Skäms lite om jag ska vara helt ärlig. Men det jag minns var mycket mysigt, och det gör iaf jag gärna om :)

Blev följd till tåget :D tittar ut genom fönstret vid Liseberg.. nästa gång jag tittar upp är jag i KBA. Sitter kvar tänker att tåget måste ju gå tillbaks. Dörrarna stängs och lamporna släcks.. ops! får tag i en tågvärd, blir utsläppt får springa till det främre tågsätet, sitter som på nålar hela vägen hem.. 04:05 slajdar jag in hemma...
Vilken pers!
Och vi som bara skulle ta ett glas vin....

:D



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: